Utvärdering!

Den 15 september är säsongens sista datum för årets kulturutbud, så här långt har det varit fantastiskt. Gäster/Publik har kommit i strida strömmar, till fots (på Sörmlandsleden), till cykel, på hoj, i bil, ja till och med via båt!!! Vi kan se en fantastisk ökning av kulturintresserade medborgare som har hittat ut till oss på Teater Klämman. Nya och gamla gästartister har besökt oss, härligt. Micke Rickfors, Jonatan Stenson, Jack Vreeswijk, Anita Agnas, Simon Stålspets, Lucas Stark, KG Malm, Thomas Agnas, Gabriel Listgård och många fler för att nämna några. Minnesvärda låtar, texter, toner finns bevarade hos flera tusen personer som tillsammans med oss har kulturerat sig i vår lokal. Ska vi finnas kvar? Efter den 15 september ska vi utvärdera om det är hållbart att fortsätta vår kultursatsning, vi slår samman de tre sista åren för att få ett resultat av verksamheten. Vi har samlat över 300 medlemmar i Fridals Kulturförening och fortsätter vi vet vi att detta antal ökar. Vilka hjälper oss med kulturbidrag? Av Flens Kommun har vi fått 10.000 kr för år 2012/13, då vi har ca 300 aktiviteter, 54 under sommaren och resten i form av kulturgrupper, där vi möts och kulturerar medborgare i ålder 0-100 år, teater, musik, dans, instrumentalundervisning i 19 olika grupper som Anne och Janne är ledare för, med dessa håller vi till 90% till i Mellösagården, ABF, hjälper oss med 30% av vår kopiering samt Kommande stimavgift, vilket är så glada över.
Många är nyfikna på just Teater Klämman och dess tillkomst?
Anne och Janne har privat själva byggt denna lokal för egna medel, varje spik, skruv, tapetvåd, panel, tak, vägg, betongplatta har vi byggt själva, till hjälp har vi haft vår nära vän Sören Gustafsson och våra barn, Annelie och Sanna och svärson Johan Strindberg. Bygget är vi stolta över och detta kulturrum använder vi som föreningslokal där vi tar emot och kulturerar medborgare i parti och minut.
Vi återkommer med vidare info. om vår fortsatta utvärdering.
Vill du stödja oss?
Bli gärna passiv medlem eller ge ditt stöd till, BG 222-1588, Fridals Kulturförening, föreningen som fokuserar på att KULTURERA i stor skala. Vi bockar och tackar, Anne, Janne, Annelie, Johan, Sanna från Fridals Kulturförening!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0