The Rockridge Brothers på Klämmans scen!

Återigen står Bluegrassgänget på Klämmans scen! Bluegrass på högsta fart och på bästa nivå. 140 kr/stol, endast förköp! Arrangör: Fridals Kulturförening. Bokning: anne-janne@musiker.nu eller 0735997692. Varmt välkomna! Fåtal biljetter kvar!

KG MALM och DAN VIKTOR

Murardrömmar i en härlig tappning på Klämmans scen. KG Malm och Dan Viktor!
Matinéföreställning med start kl. 16,00
Baren håller öppet: 16-24! Öl, Vin, fika m,m.
Biljetter: 140 Kr/stol, endast förbokning!
anne-janne@musiker.nu eller 0735997692
Varmt välkomna!
Arr: Fridals Kulturförening

K-G Malm & Dan Viktor, Murardrömmar

Söndag 19 augusti kl 16 är det dags för K-G och Dan att intaga Klämmans scen, 140 kr/stol, endast förköp via anne-janne@musiker.nu eller 0735997692!
Öl, Vin, Soppa, Korv och mkt mer finns att köpa i baren!
Arrangör: Fridals Kulturförening
Varmt välkomna!

Vi bockar och tackar Double Inn!

Nöjda och glada kan vi konstatera att närmare 20 gäster var nya för oss denna kväll att sedan Double Inn levererade musik på ett förnöjsamt och härligt vis förhöjde hela kvällen till toppnivå! Vi tackar vår publik och vi tackar fantastiska Double Inn och hoppas på repris nästa musiksäsong!

Lördag 11 augusti, Irländsk afton med Double Inn

I mysig pubmiljö på Teater Klämman intar Double Inn scenen och spelar i två set med start vid 20-tiden! Däremellan utlovas lite allsång med krögarparet, Anne och Janne, dvs om andan faller på!
Den 19 augusti är det dags för K-G Malm och Dan Viktor att komma till Klämman med sin härliga föreställning, Murardrömmar, detta är en matinéföreställning som startar kl.16.
25 augusti återkommer det härliga bandet The Rockridge Brothers, mkt fartfylld kväll, bluegrass på högsta nivå!
17 september, startar vi våra fem teatergrupper i Mellösagården, ålder på dig som vill vara med: 6-100 år! Sång, Teater och Dans i en härlig soppa tränas varje måndag fram till jul! Anmäl dig via vår e-post eller tele 0735997692.
21 september är vi så glada att få hit Misch Masch Mezzengers! Ett band med så mycket att ge, läs mer om bandet: http://mmm.bunnel.se
22 september är det återigen dags för Adrian Holmström Group, jazz med sax i centrum!
29 september avslutar vi årets musikkvällar med Country Pie Band, blir det många som bokar flyttar vi ner till mellösagården!
Varmt välkommen att boka din biljett!

RSS 2.0